The Iron Man: Reacties

++++

24-11-2017
Alleen maar pluspunten voor de kwaliteit en service van the Iron Man. Erg handige ophaal en retour service. Het resultaat is iedere keer weer prima. Overhemden zijn gewassen en worden netjes gestreken afgeleverd. Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden van the Iron Man. In de vers gestreken overhemden staan onze medewerkers er weer representatief bij op beurzen en congressen.

Secretariaat/MARIN – Wageningen

++++

02-01-2016
Wat een uitkomst een strijkservice in Hemmen! En één met een geweldige snelle service. Ik ben blij met de altijd piekfijne strak gestreken lakens voor mijn B&B. Dank je wel Maarten!

Femke Boots/Bed in Betuwe – Hemmen

++++

28-09-2015
Wat een gemak! The Iron Man strijkt niet alleen mijn overhemden fantastisch, er zit ook een geweldige haal- en brengservice bij! Van mij krijgt hij 5 sterren!

Vincent Evers – Herveld

++++

11-09-2015
Het is heerlijk om een overhemd uit de kast te pakken wat gestreken is door the Iron Man. Zelf tijd over voor dingen die bij mij passen, snelle enthousiaste service en zeker weten dat de overhemden goed gestreken zijn. Iron man is super man!

 Willem van Prooijen – Herveld

++++

01-04-2014
Ik wil je nog even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de perfect gestreken broeken en hemden!
Zelf krijg ik ze niet zo strak, hoe doe je dat?!  Ik vrees dat je het druk gaat krijgen.

Marianne Hagen – Zetten

++++

25-03-2014
The Iron Man is een perfectionist, in het ontwerpen én in het strijken. Alles wordt aan de binnenkant gestreken en er zijn geen ‘scherpe vouwstrepen’ op de mouwen, tenzij de klant dit graag wil! Alles komt dus perfect gestreken bij u terug. Pas als de klant tevreden is is the Iron Man tevreden!

Pauline’s Cuisine – Hemmen

++++

19-03-2014
Ik was de eerste klant van the Iron Man. Maarten strijkt de overhemden perfect. Echt vakwerk. Wat een service om de overhemden te halen en te brengen.

Ik laat er snel nog meer strijken. Echt fantastisch!

Jan van den Brandhof – Hemmen

++++

15-03-2014
Mijn complimenten! Ik heb nog nooit zulke mooie overhemden gehad! Dank je wel!!!

Olaf de Jager – Wageningen

++++